СОТА та M.E.Doc. Що обрати?

СОТА та M.E.Doc. Що обрати?

Хто зараз не знає, чи хоча б не чув про програмне забезпечення M.E.Doc? Точно не можна так сказати про осіб, що так чи інакше контактують з бухгалтерією.

M.E.Doc — це лідер українського ринку програмних забезпечень для звітування!

І не даремно!
 

Що ми знаємо про M.E.Doc?

Програма існує вже досить тривалий час і показала свою надійність. Через це розробники M.E.Doc і мають розвинену гілку партнерів та дилерів, через що, існує певна конкуренція, яка позитивно впливає на якість обслуговування.

На мою скромну думку, наша група компаній досягла певних успіхів у наданні першокласного сервісу. Детальніше про це, читайте за посиланням.

Постійні оновлення забезпечують актуальність форм (відповідно до змін законодавства), постійне вдосконалення програмного забезпечення, появі нового функціоналу та покращення вже існуючого.
 

СОТА. Спрощена версія чи гідна альтернатива?

І десь за плечима такого гіганта як M.E.Doc, обожнюваного користувачами «старшого брата», можна помітити «молодшого», якого зазвичай обділяють увагою. Але «молодший» — не означає гірший!

Так, я маю на увазі веб-сервіс СОТА. Продукт від розробників M.E.Doc.

Якщо ви періодично ознайомлюєтесь з нашими матеріалами на сайті, в месенджерах (TelegramViber) чи в Instagram, то скоріш за все маєте якесь уявлення про СОТУ. Якщо ж ні, дізнавайтесь багато корисного у окремому розділі на сайті, присвяченому цьому сервісу.  

Якщо раніше СОТУ дійсно рекомендували як простіший аналог M.E.Doc, то зараз все змінилось. 

Зараз це повноцінний продукт для звітування, реєстрації ПН та РК, обміну первинними документами. Більше того, веб-сервіс Сота має ряд переваг перед ПО M.E.Doc.

Пропоную зануритися глибше і порівняти ці продукти.
 

Порівняння СОТА та M.E.Doc

Щоб було простіше сприйняти інформацію, зобразимо характеристики у вигляді таблиці.

Характеристики

M.E.Doc

СОТА

Для роботи потрібно
- встановити програму на пк;  
- мати доступ до інтернету.
- браузер;
- доступ до мережі.
Оновлення Потрібно інсталювати будь-яким із варіантів:
- вручну (завантаження файлу з сайту);
- через відповідний функціонал програми.
Сервіс оновлюється автоматично
Можливість працювати з телефону, планшету
(за умови доступу до мережі інтернет)
- +
Робота без доступу до мережі інтернет +
(окрім відправки та прийому документів)
-
Наявний функціонал
(сплата окремо по модулям)
Подання звітів
Обмін первинкою
Реєстрація ПН РК
Акциз
МСФЗ
Зарплата
Подання звітів
Обмін первинкою
Реєстрація ПН РК
Акциз
Збереження документів Зберігаються на ПК де були створені чи отримані Зберігається на сервері. Переглянути документи можна з будь-якого пк
Резервне копіювання Файл зберігається на тому ПК, де копіювання було зроблено Дані зберігається на сервері. Користувачу нічого робити непотрібно
Робота з філіями + +
Можливість роботи декількох осіб одночасно + +

            

Підсумовуємо

Не можна сказати що якийсь сервіс краще, а якийсь гірше. Кожен з них має свій перелік переваг та недоліків, та виходячи з цього переліку можна зробити висновок — який продукт підійде саме вам.

Що вам більше потрібно — можливість працювати офлайн чи можливість працювати з будь-якого пристрою, з доступом до мережі, щоб ви не відволікались на оновлення сервісу, збереження документів чи навпаки, хочете зберігати резервні копії виключно на своєму ПК.

Вирішувати вам!

Сподіваюсь, що дана стаття допоможе зробити вам правильний вибір. А якщо питання все ж залишаються — пишіть їх нам у чат-боти в Telegram чи Messenger.

 

Автор: Михайло Яремчук, контент-спеціаліст групи компаній Інтелектуальний сервіс

#M.E.Doc #M.E.Docкупити #Медоконовлення #программамедок #медоконлайн #medok #медок #купитьпрограммумедок #сотаонлайнмедок #сотамедок #кеп  #придбатикеп #електроннийпідпис #ецп


Отримуйте всі актуальні новини на нашому каналі в Telegram, а також звертайтесь з будь-якими питаннями до нашого Intelserv консультанта через Telegram або Messenger!

 

Чому варто обрати програмний РРО?

Виникли питання? Залиште заявку для нашого фахівця

Читайте також: