Подача звітності у контролюючі органи - наші рішення для ФОПа

Подача звітності у контролюючі органи - наші рішення для ФОПа

     Зараз для підприємців є великий асортимент рішень для звітування в контролюючі органи. Однією з найбільш популярних сервісів для подачі звітності в Україні є програма M.E.Doc. Вартість програми складає від 500 грн/рік, якщо працювати з КЕП від АЦСК “Україна” та 650 грн/рік з можливістю роботи КЕП всіх АЦСК. 

Згадаймо переваги програми M.E.Doc для ФОПа:

  1. Інтуїтивно зрозумілий інтерфейс та зручність у роботі;
  2. Наявність всіх необхідних бланків для звітування;
  3. Відносно невисока ціна;
  4. Технічна підтримка для користувачів.

     Програма M.E.Doc - десктопна і для роботи з нею потрібно попередньо її встановити на комп’ютері чи ноутбуці, що не для всіх зручно. Тому хочемо нагадати про можливість, про яку не всі користувачі ще знають. При покупці програми M.E.Doc розробник Linkos Group додатково надає право на користування вебсервісом СОТА. 

    Вебсервіс СОТА - це окремий продукт для подачі звітності, головною перевагою якого являється - доступ до ресурсу через браузер.

Розгляньмо детальніше можливості вебсервісу СОТА:

  1. СОТА - це вебресурс, що не потребує встановлення, тому для роботи з сервісом потрібен лише доступ до інтернету;
  2. В СОТА можливо працювати з будь-якого пристрою (наприклад, телефон, планшет, комп’ютер та ін.), що має вихід в інтернет;
  3. Доступно подання будь-якої звітності, як і в програмі M.E.Doc;
  4. Не потребує створення резервної копії та не займає місця на Вашому пристрої, всі дані зберігаються на ресурсі розробника;
  5. Наявність спеціальних рішень для ФОПа - “Податковий календар”, ведення “Книги обліку доходів і витрат” в електронному вигляді та можливість “Сплати податків онлайн”;
  6. Економія - вартість СОТА для ФОПа - 500 грн/рік з можливістю роботи з КЕП всіх АЦСК. 
  7. При покупці програми M.E.Doc надається можливість користування вебресурсом з ключами всіх АЦСК без додаткових витрат, незалежно від того яка ліцензія M.E.Doc була придбана за 500 грн/рік чи за 650 грн/рік.

    Отже, M.E.Doc і СОТА - продукти для подачі звітності від одного розробника - Linkos Group.  Кожне з цих рішень являється самостійним і ліцензію на них можна придбати окремо, але для користувачів M.E.Doc, в якості подарунка від розробника, є можливість спробувати роботу з вебсервісом СОТА та користуватися саме тим, що більше до вподоби.

   Користуйтеся нашими рішеннями легко, а якщо потрібна наша допомога, звертайтеся до нас за телефонами або пишіть у чатбот (натисніть на помаранчеву кнопку).


Автор: Воронєвська Руслана, провідний спеціаліст ГК “Інтелектуальний сервіс”.

Чому варто обрати програмний РРО?

Виникли питання? Залиште заявку для нашого фахівця

Читайте також: