Як на підставі рішення про реєстрацію податкової накладної отримати файл податкової накладної | M.E.Doc

Як на підставі рішення про реєстрацію податкової накладної отримати файл податкової накладної | M.E.Doc

Для кожного бухгалтера отримання рішення про реєстрацію податкових накладних є важливою подією.

Рішення про реєстрацію/відмову в реєстрації податкових накладних/розрахунків коригування в Єдиному реєстрі податкових накладних за формою J/F1412407 отримують як продавець, так і покупець у реєстр податкових документів та в реєстр звітів ПЗ M.E.Doc.

Задача:

Після отримання у ПЗ M.E.Doc рішення про реєстрацію податкової накладної, у нашого клієнта, бухгалтера підприємства - платника ПДВ, яке являлось покупцем, виникло питання, як зрозуміти, чи є взагалі ця податкова накладна в програмі.

Рішення:

Розглянемо найпростіший варіант вирішення цього питання.

Після отримання рішення, у програмі M.E.Doc є можливість відкрити податкову накладну(ПН) з самого файлу рішення: Головне меню-Звітність-Реєстр звітів (мал. 1 та мал. 2).

Мал. 1

Мал. 2

Далі, через вкладку Наступні дії - відкрити ПН (мал. 3)

Мал. 3

У випадку, якщо податкова накладна вже є в програмі - вона відкриється.

Якщо податкова накладна відсутня, ПЗ M.E.Doc вас проінформує про це, та запропонує відправити запит на отримання цієї податкової накладної. (мал. 4)

Мал. 4

Відправляємо автоматично сформований запит в податкову, та очікуємо надходження податкової накладної в програму. (мал. 5)

Мал. 5

Але у випадку, якщо з’явиться повідомлення про неможливість відправлення такого запиту з самого рішення за відсутності даних для запиту (мал. 6.)

Мал. 6

Потрібно сформувати запит через розділ: Довідки державних органів - Інформаційна довідка-Запит щодо отримання відомостей з Єдиного реєстру податкових накладних.

Результат:

В результаті, клієнт залишився задоволений, що за допомогою такого простого та зручного функціоналу ПЗ M.E.Doc, отримав всі необхідні документи.


Бажаєте відчути всі переваги роботи в ПЗ M.E.Doc? - звертайся на нашу лінію консультацій. Ми допоможемо налаштувати та організувати електронний документообіг на вашому підприємстві.

Придбати M.E.Doc можна тут

Наші телефони:
+380950364004; +380980364004; +380730364004

Автори: Брусенко Тетяна провідний фахівець ГК"Інтелектуальний сервіс".

Чому варто обрати програмний РРО?

Виникли питання? Залиште заявку для нашого фахівця

Читайте також: